• Tima Huseman
    1st Grade
    Room 203
    Classroom Number: 281-641-3300
    Twitter Handle:  @MsHusemanRPE
    Email Address: Tima.Huseman@humbleisd.net
Hello
  • Conference time: Thursdays and Fridays 2:05-2:50
     

     

    Huseman    1st Grade Schedule      2021-2021

    Time 

    Activity

    Notes

    7:30- 8:00

    Arrival/ Soft Start (STEM boxes)

    30 min

    8:00-8:25

    Announcements/

    Community Time

    25 min

    8:25-8:40 

    Number Corners/Routine

    15 min

    8:40-8:55       

    Phonics

    15 min

    8:55-9:25

    Shared Reading   

    Read Aloud/ RML   

    30 min

    9:25-10:30

    Indep. Read/ Guided Reading/ Stations

    65 min

    10:30-11:10

    Writing Workshop/Writing Mini Lesson/Conferences/Sharing

    40 min

    11:15-12:15

    Lunch/Recess

    60 min

    12:20-12:30     

    Mentor Sentences 

    10 min

    12:30-1:40

    Math

    70min

    1:40-2:00

    Science/SS

    20 min

    2:00-2:05

    Clean-up

    5 min

    2:05-2:50

    Specials

    45 min

    2:55-3:05

    Pack-up/jobs

     

    3:05-3:15

    Dismissal

     

        PLC Schedule 

    Time 

    Activity

    Notes

    7:30- 8:00

    Arrival/ Soft Start (STEM boxes)

    30 min

    8:00-8:25

    Announcements/

    Community Time

    25 min

    8:30-9:50

    PLC/specials 

     

    9:50-10:05 

    Number Corners/Routine

    15 min

    10:05-10:20

    Phonics

    15 min

    10:30-10:50

    Shared Reading   

    Read Aloud/ RML   

    30 min

    10:50-11:10

    Indep. Read/ Guided Reading/ Stations

    20 min

    11:15-12:15

    Recess/Lunch

    60 min

    12:20-1:05

    Continue Guided Reading/ Stations

    45 min

    1:05-1:45

    Writing Workshop/Writing Mini Lesson/Conferences/Sharing

    40 min

    1:45-2:50

    Math

    65 min

    2:55-3:05

    Pack-up/jobs

     

    3:05-3:15

    Dismissal